CityShopparin säännöt

CityShoppari-kirjaversion säännöt

[1] CityShoppari etujen hyödyntämiseen saat kaksi eriväristä korttia. Toinen kortti (lila) on tarkoitettu koko maan ketjujen ja pääkaupunkiseudun yritysten eduille ja toinen kortti (sininen) Tampereen ja Turun eduille sekä kuukausittain julkaistaville lisäeduille. Kortit lähetetään sinulle lompakkoon mahtuvasta korttikotelosta.
[2] CityShoppari-kortti esitetään ennen palvelun tilaamista.
[3] CityShopparin jäsenedut ovat voimassa kalenterivuoden 2019 tai muun erikseen ilmoitetun ajan.
[4] CityShoppari-kortti on henkilökohtainen. Kirjoita nimesi etukortteihin selvästi tekstaten. Jäsenetujen hyödyntämiseen on oikeus kortin omistajalla puolisoineen.
[5] Kertaedut on numeroitu ja niiden käytöstä tehdään merkintä kortteihin. Lilan kortin etunumerot ovat 1-380 ja sinisen kortin numerot ovat 381-760. Pidä siis molemmat kortit aina mukanasi!
[6]  Jatkuvia etuja (J) voit käyttää rajattomia kertoja korttia näyttämällä. Kuponkialennuksia hyödynnetään CityShoppari-kirjasta leikatulla kupongeilla.
[7] Julkaisemme ympäri vuoden lisäetuja, joiden kertaedut merkitään korttiin, jossa lukee Tampere, Turku ja KesäExtra (sininen kortti). Lisäksi keräämme parhaista kesää koskevista eduista oman Kesä 2019 edut -osion, jotka löytyvät näiltä sivuiltamme
[8] “Kaksi yhden hinnalla” -tarjouksissa edullisempi palvelu, tuote tai ruoka-annos on ilmainen.
[9] Jäsenedut eivät koske jo alennettuja tuotteita tai palveluita eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin ellei jäsenyritys toisin ilmoita. Edut eivät koske myöskään verkkokauppaa ellei ilmoituksissa näin mainita.
[10] Jäsenyritys sitoutuu pysymään antamassaan tarjouksessa koko kortin voimassaoloajan. Mikäli muutoksia tapahtuu, kuten esimerkiksi konkurssi tai omistajan-vaihdos, CityShopparin jäsenyritys on niistä itse vastuussa kortin omistajalle.

CityShoppari-sovelluksen säännöt

[1] CityShoppari-sovellus tulee näyttää henkilökunnalle ennen palvelun tilaamista.
[2] Sovellus on laite- /puhelinnumero kohtainen

[3] Jos vaihdat puhelinta, voit ladata sovelluksen uuteen puhelimen sovelluskaupasta ja kirjautua sisään puhelinnumerosi avulla, mikäli numerosi ei vaihdu. CityShoppari-sovellus on saatavilla Android ja iOS käyttöjärjestelmiin.
[4] Kerran hyödynnettävät edut käytetään KÄYTÄ ETU -painiketta painamalla ja vahvistetaan vielä OK-painikkeella. Kun vahvistat käyttäväsi kertaedun, sinulla on viisi minuuttia aikaa käyttää etu. Suosittelemme vahvistamaan kertaedun käytön vasta maksun yhteydessä. HUOM! Vahvistamisen jälkeen etu on käytetty, eikä sitä voi palauttaa uudelleen käyttöön. Jatkuvan edun (J) voi käyttää rajattomia kertoja etua näyttämällä painamalla KÄYTÄ JATKUVA ETU -painiketta. Jatkuva etu palautuu takaisin käytettäväksi. Verkkokauppa-alennusta hyödyntäessä paina SIIRRY VERKKOKAUPPAAN -painiketta.
[5] CityShopparin jäsenedut ovat voimassa kalenterivuoden 2019 tai muun erikseen ilmoitetun ajan.
[6] “Kaksi yhden hinnalla” -tarjouksissa edullisempi palvelu, tuote tai ruoka-annos on ilmainen.
[7] Jäsenedut eivät koske jo alennettuja tuotteita tai palveluita eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin ellei jäsenyritys toisin ilmoita.
[8] Jäsenyritys sitoutuu pysymään antamassaan tarjouksessa koko kortin voimassaoloajan. Mikäli muutoksia tapahtuu, kuten esimerkiksi konkurssi tai omistajan-vaihdos, CityShoppari -jäsenyritys on niistä itse vastuussa kortin omistajalle.
[9] CityShoppari edut kulkevat mukana älypuhelimessasi kätevästi joka paikkaan.