CityShoppari-sovelluksen säännöt

[1] CityShoppari-sovellus on saatavilla Android ja iOS käyttöjärjestelmiin. CityShopparin uusin sovellusversio edellyttää iOS-versiota 11.2 tai tätä uudempaa versiota tai Android-version 4.4 tai uudempi. (Sovellus ei toimi iPhone 5 ja sitä vanhemmissa, koska Apple on lopettanut käyttöjärjestelmän tuen näihin kokonaan.)

[2] Jos vaihdat puhelinta, voit ladata sovelluksen uuteen puhelimen sovelluskaupasta ja aktivoida sovelluksen käyttöön omalta Google Play tai App Store -tililtäsi.

[3] CityShoppari-sovellus tulee näyttää henkilökunnalle ennen palvelun tilaamista.

[4] Kerran hyödynnettävät edut käytetään KÄYTÄ ETU -painiketta painamalla ja vahvistetaan vielä OK-painikkeella. Kun vahvistat käyttäväsi kertaedun, sinulla on viisi minuuttia aikaa käyttää etu. Jatkuvan edun (J) voi käyttää rajattomia kertoja etua näyttämällä painamalla KÄYTÄ JATKUVA ETU -painiketta. Jatkuva etu palautuu takaisin käytettäväksi. Verkkokauppa-alennusta hyödyntäessä paina SIIRRY VERKKOKAUPPAAN -painiketta.

Suosittelemme vahvistamaan kertaedun käytön vasta maksun yhteydessä. HUOM! Vahvistamisen jälkeen etu on käytetty, eikä sitä voi palauttaa uudelleen käyttöön.

[5] CityShopparin edut ovat voimassa kalenterivuoden 2020 tai muun erikseen ilmoitetun ajan.

[6] “Kaksi yhden hinnalla” -tarjouksissa edullisempi palvelu, tuote tai ruoka-annos on ilmainen.

[7] CityShoppari-edut eivät koske jo alennettuja tuotteita tai palveluita eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin ellei jäsenyritys toisin ilmoita.

[8] Jäsenyritys sitoutuu pysymään antamassaan tarjouksessa koko edun voimassaoloajan. Mikäli muutoksia tapahtuu, kuten esimerkiksi konkurssi tai omistajan-vaihdos, CityShoppari -jäsenyritys on niistä itse vastuussa kortin omistajalle.

Tilaa Uutiskirje

Haluatko saada lisää etuja ilmaiseksi? Tilaa Uutiskirjeemme.