CityShoppari-sovelluksen säännöt

[1] CityShoppari-sovellus on saatavilla Android-käyttöjärjestelmään Google Playstä, iOS -käyttöjärjestelmään App Storesta sekä Huawein ja Honorin -laitteisiin Huawein AppGallerysta. Sovellus edellyttää Android-version 6.0 tai tätä uudempaa versiota, iOS 12.2 tai tätä uudempaa versiota. Hallitset omaa tilaustasi omalla sovelluskauppatililläsi, aktivoit sen uudelleen käyttöön ja perut tilauksen.

[2] Jos vaihdat puhelinta, voit ladata sovelluksen uuteen puhelimeen sovelluskaupasta ja aktivoida sovelluksen käyttöön omalta Google Play tai App Store -tililtäsi.

[3] CityShoppari-sovellus tulee näyttää henkilökunnalle ennen palvelun tilaamista.

[4] Kerran hyödynnettävät edut käytetään KÄYTÄ KERTAETU -painiketta painamalla ja vahvistetaan vielä KÄYTÄ ETU -painikkeella. Kun vahvistat käyttäväsi kertaedun, sinulla on viisi minuuttia aikaa käyttää etu. Jatkuvan edun voi käyttää painamalla KÄYTÄ JATKUVA ETU -painiketta. Jatkuva etu palautuu takaisin käytettäväksi. Verkkokauppa-alennusta hyödyntäessä paina SIIRRY VERKKOSIVUILLE -painiketta.

Suosittelemme vahvistamaan kertaedun käytön vasta maksun yhteydessä. HUOM! Vahvistamisen jälkeen etu on käytetty, eikä sitä voi palauttaa uudelleen käyttöön.

[5] CityShopparin edut ovat voimassa kalenterivuoden 2021 tai muun erikseen ilmoitetun ajan.

[6] “Kaksi yhden hinnalla” -eduissa edullisempi palvelu, tuote tai ruoka-annos on veloitukseton.

[7] CityShoppari-edut eivät koske jo alennettuja tuotteita tai palveluita eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin ellei jäsenyritys toisin ilmoita.

[8] Jäsenyritys sitoutuu pysymään antamassaan tarjouksessa koko edun voimassaoloajan. Mikäli muutoksia tapahtuu, kuten esimerkiksi konkurssi tai omistajan-vaihdos, CityShoppari -jäsenyritys on niistä itse vastuussa kortin omistajalle.

Tilaa Uutiskirje

Haluatko saada lisää etuja ilmaiseksi? Tilaa Uutiskirjeemme.